Natuurlijke schoonheidssalon:

Huid verbetering op een natuurlijke manier.

 

Door de ontspannen sfeer in de hooiberg en de natuurlijke, weldadige producten kan je alle stress en drukte even loslaten en genieten van dit moment voor jezelf. Bewust ontspannen. 

 

-Behandelingen.

-Workshops.

-Producten.

 

 

Enjoy the beauty of nature

In mijn praktijk vindt je alleen gezonde producten zonder chemische troep. Sommige chemische ingredienten kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid en kunnen je hormomen flink in de war schoppen. Door te kiezen voor pure en eerlijke producten verzorg je jezelf zo optimaal mogelijk, voor een gezond lijf. 

 

Dichter bij je eigen natuur

Door middel van stress preventie en coaching kom je dichter bij jezelf, dichter bij je eigen natuur. Je leert meer ontspannen, genieten en bent beter bestand tegen periodes van meer druk of stress. 

Ervaringen van klanten:

 

 "Lucie een enorme vakvrouw die oprecht betrokken is bij je huid en welzijn en waar je gegarandeerd ontspannen en blij de mooie hooiberg uit wandelt!!!! "

 

 

"Mijn gezichtsbehandeling was pure ontspanning. In een heerlijke omgeving voelde ik mij in goede handen. De behandeling was heel fijn en mijn huid voelde na afloop heerlijk aan. Het aanvullende advies was een bonus. Een echte aanrader om te doen!"

 

 

 

Rating: 3.95 sterren
20 stemmen

 

Maak direct een afspraak: 06-21633044 of online:

 

 

 

 

Praktijkruimte:

Op deze prachtige locatie in een groene omgeving staat een hooiberg, midden in de woonwijk Nieuwland Amersfoort. Een natuurlijke schoonheidssalon. This is where the magic happens, for inner en outer beauty.

 

Kom binnen er ervaar de rust, de ontspannen muziek. Hier heb je tijd om te voelen wat voor jou belangrijk is. Hoe voelt je lijf en waar heb jij nu behoefte aan. 

Elke behandeling is pure ontspanning, maar hoe mooi is het als jij deze ontspanning zelf kan vinden, in jezelf?

Hier help ik jouw graag bij door middel van behandelingen, coaching en workshops.

 

Je kan in de praktijktuimte contant te betalen of pinnen. Je kan de auto, of fiets op het terrein parkeren. De bus halte De Rode leeuw is een paar minuten lopen. 

 

Tot snel in de hooiberg! 

 

Adres: Sneulseweg 4 (de Rode Leeuw 11a) in Nieuwland, Amersfoort. 

Naast boerderij Sneul. ( Protest b.v. )

 

 

Enjoy the beauty of nature

 

 

Meer informatie over de privacy gegevens vind je hier:

Ik vraag alleen de informatie die ik nodig heb om de behandeling optimaal en zorgvuldig uit te voeren.

De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server.

Wil je je gegevens verwijderd hebben of afmelden voor de nieuwsbrief? Stuur me dan even een mailtje: info@meerdangroen.nl

quote schoonheid