Home » Aanbod

Kies voor jezelf! 

 

Neem jij genoeg tijd voor jezelf om te kunnen ontspannen?

 

Iedereen weet inmiddels dat in een tijd van drukte en stress het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Je moet je telefoon of laptop toch ook opladen? Zo is het ook met jou, je hebt tijd voor jezelf nodig om jezelf op te laden zodat je weer met volle energie kan genieten van het leven.

 

Hoe beter jij voor jezelf kan zorgen, hoe beter jij kan genieten van de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.

 

 


Samen ontdekken we hoe jij het beste kan ontspannen. Wat jij kan doen om bij dagelijkste drukte en stress in balans te blijven. 

 

Boek hier een gratis intake gesprek.

 

 

Behandelingen op maat:

Deze 'behandelingen' zijn een krachtige en weldadige beleving met net dat beetje extra. Een holistische ervaring waar jij centraal staat, een cadeautje voor jezelf! 

 

Gezichtsbehandeling:

 

Holistic Face: € 92,50

 

Een holistische gezichtsbehandeling helemaal op maat samengesteld, zodat jouw wensen en behoeften centraal staan. Er wordt aandacht gegeven aan je lichaam en je huid. Of het nu gaat om het reinigen van de huid, ontspanning of anti-age, dit is het complete plaatje zodat je gegarandeerd tevreden de hooiberg uit loopt. Ik werk alleen met de allerbeste natuurlijke, biologische en energetische producten.

 

Wenkbrauw behandeling: Keuze uit harsen of epileren van de wenkbrauwen. Eventueel het verven van de wenkbrauwen met traditionele verf of de natuurlijke verf op henna basis. Prijzen 21,50 / 35,-

 

 

Anti-Stress behandeling:

 

Holistic Mind: € 87,50 

 

Een Anti-stress behandeling is een combinatie van een massage en een mindfulness/ontspanningsoefening. Tijdens het intakegesprek kijken we waar jou behoefte ligt, zo maken we samen een plan voor meer rust en ontspanning in je hoofd en lijf.

 

 

Lichaamsmassage:

 

Holistic Body € 78,50

 

Een lichaamsbehandeling voor vermoeide en gespannen spieren. Met verschillende technieken worden je spieren los gemaakt en kunnen ze weer ontspannen. Het heeft een verzachtend effect op je pijnklachten en een preventieve werking op gezondheidsklachten.

 

 

Wellness Coaching:

 

De eerste behandeling  €76,50.

Weet jij niet meer waar je staat op dit moment? Voel jij je een vis op het droge? Twijfel je veel? 

In een coachings gesprek kijken we naar jouw wensen en behoefte en maken we samen een plan voor meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een betere verbinding met jezelf. Hierdoor kan je betere keuzes maken en duidelijker ervaren wie je bent en wat je wilt. 

Na de eerste behandeling krijg je een op maat gemaakt traject aangeboden. Ik geloof om echt resultaat te behalen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

 

 

Menukaart: 

 

-Diepte reiniging

-Ontspanningsmassage

-Hoofdhuid massage

-Edelsteen massage

-Bindweefsel massage

-Voet / hand behandeling

-Wenkbrauw behandeling

-Harsen bovenlip / kin.

-Lakken van de nagels.

De 7  tips van Dr. Baumann:

 

 

Locatie:

Sneulseweg 4 (De Rode leeuw 11a), Amersfoort

06-21633044

info@meerdangroen.nl

 

Dinsdag 12-21
Woensdag 9-17
Vrijdag 9-18
Zaterdag 9-15

Maak je afspraak nu ook online: