Kies voor jezelf! 

 

Neem jij genoeg tijd voor jezelf?

 

Iedereen weet inmiddels dat in deze tijd het belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen, je rust te pakken en weer even te connecten met jezelf. Je moet je telefoon of laptop toch ook opladen? Zo is het ook met jou, je hebt tijd voor jezelf nodig!

 

Hoe beter jij voor jezelf kan zorgen, hoe beter jij kan genieten van de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Hierdoor kan je ook beter je grenzen aan geven en voor anderen zorgen. Tijd voor jezelf is noodzakelijk.

 

 

Nieuw:

 

Ben jij toe aan de volgende stap?

Cacao en massage: Deze combinatie behandeling brengt je dichter bij jezelf, dichterbij je ziel. Het is een combinatie van diverse technieken voor meer verbinding, rust, ontspanning en inzicht.

 

Klik op deze link voor meer informatie en hoe je deze nieuwe sessie kan reserveren. 

 


Intake nieuwe klant

 

Wil je eens komen kennismaken? Ontdekken of mijn manier van werken bij je past? De intake voor nieuwe klanten is een kennismaking, deze intake kan bestaan uit verschillende soorten behandelingen / massages / oefeningen / coaching. Je kan deze intake ook reserveren via mijn online agenda

Hopelijk mag ik je binnenkort ontmoeten, warme groet Lucie 

Mindfulness en massage

 

Een unieke combinatie van een ontspannings / mindfulness oefening en massage die zorgt voor een diepe ontspanning en rust in hoofd en lijf. Tijdens een warm voetenbad begin ik met een oefening om te landen in je lijf, om weer te verbinden met jezelf. Hierna begin ik met een heerlijke voet massage en daarna ga ik het hoofd, nek en schouders masseren. Dit zorgt voor een heerlijke beleving en je voelt je weer als herboren.

€75,50

 

Gezichtsmassage

 

-Bindweefsel massage

Een diepe, intense massage techniek om verklevingen los te maken en spanning te verwijderen. De doorbloeding wordt goed gestimuleerd en je huid voelt heerlijk warm aan. Je gaat stralend de deur weer uit.

€57,50

-Shiatsu massage

Een rustige, zachte techniek wat zorgt dat de energie beter kan stromen. Een vertaling van een oosterse techniek om rust en ontspanning te brengen in deze tijd. Heel goed voor (spannings) hoofdpijn en een 'vol' hoofd. Je voelt de diepe ontspanning in je hele lijf. 

Coming soon!

 

 

Lichaamsmassage

 

Met verschillende technieken brengt deze holistische massage jouw weer in balans. Lichaam en geest voelen ontspannen aan. De spieren worden losgemaakt en je voelt je weer verbonden met je lichaam. Je mag ervaren wat er in je lijf gebeurt tijdens deze ontspanningsmassage.

€ 67,50

 

 

 

In de praktijk werk ik alleen met de beste producten, met liefde uitgekozen en gemaakt met respect voor mens, dier en milieu:

Natuurlijke producten

 

Soms kan je even iets meer stress of spanningen ervaren. Juist in deze momenten is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en je eigen grenzen te blijven aangeven. Een goede verbinding met je lijf kan je hierin helpen.

 

 

 

 

 

 

Locatie:

Amelisweerd 117 Amersfoort

06-21633044

info@meerdangroen.nl

 

 

 

 

Openingstijden:

Dinsdag 12-21 uur
Woensdag 9-17 uur
Donderdag 19.30-21 uur
Vrijdag 9-18 uur
Zaterdag 9-15 uur

Maak je afspraak nu ook online: