Home » Blog » Meditatie over mijn moeder, een persoonlijk verhaal.

Meditatie over mijn moeder, een persoonlijk verhaal.

Waarom doe jij wat je doet. Vandaag heb ik een eye opener mogen ontvangen over mijn motivatie waarom ik doe wat ik doe.

Vandaag in een heftige meditatie is mij veel duidelijk geworden. Het was een meditatie tijdens een event en de meditatie ging over mijn moeder. Hier werd mij zo duidelijk wat ik altijd al gevoeld hebt, en nu viel alles op z'n plek. Mijn moeder heeft haar leven gewijd aan het gezin en haar vak. Ze heeft drie kinderen opgevoed en daarnaast een eigen zaak opgezet die ook bleef groeien door de liefdevolle aandacht en vaktechnische kennis van mijn moeder, wat was ze een vakvrouw!

Ik heb ook mezelf afgevraagd, is dit echt wat je wil? Voor mijn gevoel heeft mijn moeder altijd geleefd voor anderen, voor het gezin en voor haar "klanten "

Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mensen wil inspireren om voor zichzelf te kiezen. Om echt je eigen pad te kiezen en te voelen waar jouw innerlijke kracht ligt.

Eerst heb ik veel twijfel gevoeld om dit te delen, wat zullen andere mensen erover denken.. En toch doe ik het, door mijn angst heen omdat ik jullie wil laten weten waarom ik doe wat ik doe. Waarom ik het zo belangrijk vind dat je goed voor jezelf zorgt en dat je geniet van het leven. 

 

Lieve groet, Lucie 


«   »