Home » Blog » Mijn ayahuasca ervaring

Mijn ayahuasca ervaring

Al een hele tijd stond het op mijn lijstje, ooit ergens gelezen en vanaf toen begon het. Ik kwam het steeds vaker tegen en op een bepaald punt was het zover. Ik Moet.

In september 2018 heb ik mijn eerste ervaring gehad en twee weken geleden de tweede ceremonie. Ik wil dit graag met je delen omdat ik geloof dat het een belangrijk onderdeel is van wie wij zijn. Een spiritueel geheel. Nu voel ik dat het tijd is om naar buiten te treden met de dingen die ik belangrijk vind en ik geloof dat ik daarom mijn werk beter uit kan voeren. Door te voelen en te weten wie ik ben, kan ik andere beter helpen om dit ook te vinden. Ik heb al best wat 'dingen' gedaan. Denk aan regressie therapie, iets met kleuren, verschillende hulpverleners gezien en niets werd zo duidelijk als 1 Ayahuasca sessie. Eindelijk de antwoorden die ik zocht in het leven.

 

De drank wordt al eeuwen lang gebruikt als medicijn voor lichaam en geest in verschillende delen van het Amazone gebied. Het veranderd je bewustzijnstoestand waardoor je zicht krijgt op diepere lagen van je bewustzijn, waardoor het mogelijk wordt om anders te kijken naar jezelf en je eigen leven.

 

Zo puur, intens en bijzonder was mijn eerste sessie in september. Het gevoel dat er meer is dat wij met onze aardse ogen kunnen zien is werkelijkheid. Het universele gevoel van onvoorwaardelijke, allesomvattende liefde. Echt... anders kan ik het niet omschrijven. 

 

Deze afgelopen ceremonie was anders, intenser, emotioneler en zo mooi. Veel inzichten gezien en gevoeld. De verbinding met mijn lichaam zo intens ervaren, het is werkelijk ongelofelijk. Zelfs nu twee weken later kan ik het nog voelen, de laatste restjes wat ik los maken laten.

 

Bij iedereen is een ceremonie anders en wat vooral helpt is om je open te stellen voor wat komt zonder angst en zonder oordeel.

Ze zeggen niet voor niets dat je krijgt wat je op dat moment nodig hebt. 

 

Wil je meer weten? Sandra van http://inner-journey.nl/ is een aanrader! 

 

Lieve groet Lucie 


«   »