Keep on dreaming

Mijn droom:

 

Al  langere tijd merk ik dat ik de behoefte heb om een plek neer te zetten. Een plek waar veel meer gebeurt dan alleen een massage of gezichtsbehandeling. Een plek waar je jezelf thuis voelt, waar je jouw maskers af kan zetten en waar jij kan groeien en bloeien.

 

Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als ondernemer en er zijn een aantal dingen die ik in deze tijd heb geleerd. We weten bijvoorbeeld wel wat we kunnen doen om te ontspannen of rust te pakken, het daadwerkelijk doen lukt vaak niet. We nemen er niet de tijd voor, vinden andere dingen toch belangrijker of we verstoppen ons achter het gezin, de baan en van alles. We hebben wel tijd om te Netflixen, maar niet om 15 minuten per dag goed voor onszelf te zorgen?

 

Mensen kunnen als een kameleon meekleuren met wat er op dat moment van hun verwacht wordt, ze kunnen meegaan met de sleur en vergeten zich af te vragen waar hun diepste behoefte is. Ik denk dat de mensheid is vergeten wie ze diep van binnen zijn en ik wil je helpen om die verbinding weer terug te vinden. 

 

omend jaar gaat mijn droom werkelijkheid worden om deze plek te realiseren, we gaan verhuizen!

 

We hebben een heerlijk huis gevonden waar ik met mijn gezin kan genieten. Het is echt een geweldige plek, zeker omdat er naast het huis een geweldige praktijkruimte is. Na een flinke verbouwing weet ik zeker dat dit een fijne plek wordt voor ontspanning, inspiratie en persoonlijke ontwikkeling. Doordat de ruimte groter is zal er ook een divers aanbod aan kleinschalige workshops gegeven worden. Ik wil een ontspannen omgeving creeeren waar je naast holistische gezichtsbehandeligen en massages ook workshops kan volgen. 

 

Dit betekent dat ik de prachtge hooiberg ga verlaten en vanaf 3 april werkzaam ben op het nieuwe adres: Amelisweerd 117, Amersfoort. Vlakbij park Schothorst.

 

Deze droom wordt werkelijkheid en ik voel mij enorm dankbaar voor deze mogelijkheid. We gaan een hoop verbouwen en via social media zal ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen. 

 

Misschien dat we samen de wereld een klein beetje beter / mooier / groener kunnen maken. 

 

Ik hou je op de hoogte! Lieve groet Lucie.


«   »