Van buiten naar binnen

Toen ik in 1999 met mijn opleiding schoonheidsverzorging begon, had ik dit nooit gedacht. De keuze voelde op dat moment niet echt natuurlijk, maar ach.. Wat weet je op die leefdtijd? Ik was goed op school, haalde goede cijfers en had een leuke klas. Dat alleen al was mij veel waard. 

 

Na het afronden van de opleiding begin je met de eerste baan, toen merkte ik al vrij snel dat er iets niet klopte. Ik moest sneller werken, binnen de tijd en alleen doen wat er in het programma stond. Het liefst nog iets extra's bijverkopen zoals een ampul of verven. En natuurlijk zoveel mogelijk producten verkopen.

 

Na een tijdje in loondienst gewerkt te hebben begon er iets te kriebelen, er klopte iets niet. Aan het eind van de dag was ik heel moe, en ik verlor zin en energie gedurende de dag. Ik deed wat er van mij verwacht werd zonder na te denken of te voelen waar ik blij van werd. 

 

Na het lezen van een advertentie in het plaatselijk krantje over een cursus: Vindt de rode draad in jouw leven, was ik om. Mijn hart maakte een sprongetje, dit moest ik doen! 

Dit was mijn start naar een leven vol zelfontwikkeling en bewustwording. Daarna volgde een curus channeling en daarna de 2 jarige opleiding spiritueel therapeut. Hierna verschillende massage opleidingen en in 2010 de 2 jarige opleiding tot wellness coach.  

 

Tot het nu duidelijk wordt waarom alles gelopen is, zoals het gelopen is. Steeds dichterbij kom ik bij mijn eigen waarom, mijn kern, mijn echte ik. Waar ik vreugde, voldoening en dankbaarheid kan voelen. 

 

Daarom zal je ook merken en voelen dat mijn bedrijf steeds meer een richting op gaat naar bewustwording en een betere verbinding met jezelf. Omdat ik geloof dat dit voor iedereen is weggelegd. Een leven vol warmte, vreugde, ontspanning en balans. 

 

Van buiten naar binnen. Een zoektocht in mijn leven naar diepgang, voldoening, inzicht en balans. Van alleen denken naar steeds meer voelen. 

 

En jij? hoe is het met jou? Leef jij nog veel vanuit je hoofd? 

 

Het lijkt mij geweldig als ik je mag begeleiden naar meer balans, meer voelen en leven vanuit jouw echte ik. 

 

Klik hier als je een afspraak wilt maken in mijn agenda. Misschien zie ik je snel.

Warme groet Lucie 


«