Home » Blog

Mindful je huid verzorgen

Stel je voor, elke avond dat je je gezicht schoonmaakt, je kijkt naar jezelf in de spiegel en voelt dat alles oke is. Je smeert de creme op met zelfliefde en aandacht. Er zijn geen andere gedachten op dat moment. Alleen tijd voor jou en je huid. Je voelt alle spanning van de dag van je schouders afglijden, je draait je schouders rond en ademt een paar keer diep in en uit. Op de laatste uitademing laat je alle stress los. Hoe klinkt dat? 

Lees meer »

Waarom Omega 3 visolie?

In de winter had ik altijd last van een droge jeuk huid, zeker als de verwarming weer aanging in de winter heb ik hier altijd weer last van. Vooral mijn rug jeukt dan heel erg. Goed insmeren helpt wel, maar met 2x per dag insmeren gaan de potjes bodylotion erg hard. 

Lees meer »

Stress

Iedereen heeft er wel eens mee te maken, in kleine of grote mate. Hoe iedereen hier mee om gaat verschilt per persoon. De een is van nature beter in de omgang met stress dan de ander.

Lees meer »

Groen maakt gelukkig!

Er zijn vele verhalen en onderzoeken te vinden over groen, en hoe je gelukkig zou worden van de natuur. We gaan wandelen langs het strand, fietsen in de bossen of in de tuin bezig, waar je ook voor kiest, de natuur brengt rust in tijden van hectiek. 

Lees meer »

Veilig genieten van de zon

We hebben de zon nodig om vitamine D aan te maken en ik word altijd vrolijk van de zon. De zon kan helaas ook schadelijk zijn, dit komt vooral door het verbranden van de huid. Volwassenen die vroeger vaak verbrand zijn hebben meer kans op het ontwikkelen van huidkanker. 

Lees meer »