Nieuw: 

 

Ben jij toe aan de volgende stap? Durf jij de controle los te laten en te vertrouwen? Dan is deze sessie iets voor jou!

 

Deze sessie is een combinatie van diverse technieken. In de basis is het een combinatie van:

-Voeten bad 

-Kopje rauwe cacao

-Oefening

-Lichte massage / aanraking

-Energetisch werk 

-Napraten

 

In deze tijd hoor ik veel mensen zeggen, ik wil iets anders, ik voel iets van binnen, het klopt niet..

Voel jij je af en toe gevangen in de huidige situatie? Dan is het tijd om te gaan luisteren naar je innerlijke wijsheid.

 

Er is een shift gaande waarin jij wordt uitgedaagd dichter bij jezelf te komen, dichter bij jou ziel. In verbinding met je ziel kan je haar gefluister horen, wat bij je past, wat goed voelt en waar jij voldoening uit haalt.

 

De eerste sessie  €90,-.

 

Het doel van deze sessie is de verbinding met jezelf, met je lichaam en ziel.  Ik geloof dat jij diep van binnen alle antwoorden al hebt, we zijn alleen verleerd om ernaar te luisteren. Ik begeleid je naar meer verbinding met jezelf zodat jij keuzes kan maken die bij jou passen, waar jij blij van wordt, zodat je het gevoel van vreugde, voldoening en verbinding kan ervaren in het leven.

 

 

Wat is cacao:

De wetenschappelijke naam van Cacao is “Theobroma Cacao” wat zich laat vertalen als  ‘voedsel voor de Goden’. Historisch gezien werd cacao tijdens ceremoniën gebruikt door de Azteken en Maya’s als een ritueel medicijn.

 

De werking van Cacao staat bekend als zacht en vrouwelijk. De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hartchakra en brengt ons terug naar onze natuurlijk staat van voelen, uit het hoofd, in het hart en verbindt ons intuïtief met Moeder Aarde. Cacao versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.

 

Contra indicatie:

  • Gebruik geen cafeïne of alcohol voordat je cacao gebruikt.
  • Drink veel water. Als je merkt dat je hoofdpijn hebt, kan je beter water of thee drinken
  • Antidepressiva met MAO-remmers vormen een contra-indicatie voor cacao en kunnen tot ernstige hoofdpijn leiden.
  • Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Houd rekening met het gebruik als je een hartaandoening hebt.

 

 

Afspraak maken?

 

Denk jij nu, JA dit past bij mij!

Vul hieronder het formulier in en ik bel je voor een intake gesprek en we kunnen evt. gelijk een afspraak maken als dit voor jou goed voelt.