Home » Wie ben ik?

 

 

Mijn verhaal:

Ik kon geen keuze maken vroeger, wat ik leuk vond om te doen, de opleiding schoonheidsverzorging was prima dacht ik. Mijn moeder deed het ook dus waarom niet? Ik merkte al snel dat ik best goed was in leren en ik vond ook erg leuk om te leren. Waar andere moeite hadden met de spieren en botten, lukte het bij mij prima en mijn cijfers waren ook iets hoger dan gemiddeld. Na school ga je aan het werk en kom je in een hele andere wereld. Een wereld waar tijdsdruk, omzet en verkoop belangrijk is. Waar ik tegenaan liep dat alles vaste kaders had, ik miste de mens als 1 geheel.  Als iemand 1 massage boekte ging ik die doen en de behandelingen bestonden uit vaste onderdelen. Ik miste het persoonlijke. Na mijn energetische opleiding, verschillende massage cursussen en de opleiding wellnesscoaching werd mij veel duidelijker dat 1 standaard behandeling of massage niet werkt. Elke keer kunnen er weer andere wensen of klachten zijn. Daarom werk ik op maat. Dit betekent in overleg met de klant; waar heb je behoefte aan, last van spanningen in je nek of schouders, hoe is je huid? Wat vind je belangrijk in een behandeling? Met deze punten die we elke keer weer doorlopen wil ik jou de allerbeste behandeling geven. Ik kijk naar de huid en voel wat nodig is en in overleg pas ik de behandeling aan. Ik geef ook met alle liefde huid advies en welke natuurlijke producten het beste bij jou huid passen.

Jij bent belangrijk, jouw zijn in deze wereld. Ik zou willen dat iedereen vanuit zijn of haar passie, liefde, vertrouwen kan leven. Wat ik heb gemerkt afgelopen jaren is dat we erg streng voor onszelf kunnen zijn, vreemde verwachtingen kunnen hebben en ons niet meer bewust zijn wat we voelen. Hoe kan je ontspannen als je niet kan voelen dat je gespannen bent, of dat je deze signalen gewoon wegstopt? Ik geloof in de kracht van het luisteren naar jezelf. Soms gaat ons hoofd er met ons lijf vandoor. Ik wil je bewuster maken van je lichaam en als jij goed voor jezelf zorgt, dit ook aan anderen door kan geven.

 

 

 

De natuur is altijd een grote inspiratie bron geweest voor mij. Het geeft mij rust, lucht, ontspanning en bewustwording. Dit is ook een reden dat ik daar meer over wilde weten toen ik voor het eerst een tuin kreeg. Ik stond alles uit de tuin te trekken en had geen idee wat ik aan het doen was of wat ik zou willen met mijn tuin. Daarom heb ik gekozen voor een opleiding Tuinontwerper. Na mijn opleiding wil ik heel graag mensen helpen met het opknappen van hun eigen tuin, iedereen kan zijn of haar eigen droomtuin ontwerpen.

Een professionele tuinarchitect kost vaak veel geld en ik ben er van overtuigd dat je zelf zoveel kan doen. Het beeld dat iedereen deze zomer kan genieten in hun tuin daar word ik zo blij van! Groen voor iedereen! Wil je meer weten hierover? Stuur mij even een berichtje via info@meerdangroen.nl

 

Lieve groet, Lucie