Mijn verhaal:

Ik kon geen keuze maken vroeger, wat ik leuk vond om te doen. De opleiding schoonheidsverzorging was prima dacht ik. Mijn moeder deed het ook dus waarom niet? Ik merkte al snel dat ik best goed was in leren en ik vond ook erg leuk om te leren. 

 

Na school ga je aan het werk en kom je in een hele andere wereld. Een wereld waar tijdsdruk, omzet en verkoop belangrijk is. Waar ik tegenaan liep dat alles vaste kaders had, ik miste de mens als 1 geheel.  Als iemand 1 massage boekte ging ik die doen en de behandelingen bestonden uit vaste onderdelen. Ik voelde iets van binnen knagen, het klopte niet, ik miste diepte. Hier begon mijn zoektocht van buiten naar binnen.

 

Na mijn energetische opleiding, verschillende massage cursussen en de opleiding wellness coaching werd mij veel duidelijker dat 1 standaard behandeling of massage niet werkt. Elke keer kunnen er weer andere wensen of klachten zijn. Daarom werk ik op maat. Dit betekent in overleg met de klant; waar heb je behoefte aan, last van spanningen in je nek of schouders, hoe is je huid? Wat vind je belangrijk in een behandeling? Met deze punten die we elke keer weer doorlopen wil ik jou de allerbeste behandeling geven. Ik kijk naar de huid en voel wat nodig is en in overleg pas ik de behandeling aan. Ik geef ook met alle liefde huid advies en welke natuurlijke producten het beste bij jou huid passen.

 

Jij bent belangrijk, jouw zijn in deze wereld. Ik zou willen dat iedereen vanuit zijn of haar passie, liefde, vertrouwen kan leven. Wat ik heb gemerkt afgelopen jaren is dat we erg streng voor onszelf kunnen zijn, vreemde verwachtingen kunnen hebben en ons niet meer bewust zijn wat we voelen. Hoe kan je ontspannen als je niet kan voelen dat je gespannen bent, of dat je deze signalen gewoon wegstopt? Ik geloof in de kracht van het luisteren naar jezelf. Soms gaat ons hoofd er met ons lijf vandoor en wordt je een hoofd op een stokje. Ik wil je bewuster maken van je lichaam en als jij goed voor jezelf zorgt, dit ook aan anderen door kan geven.

 

 

De natuur is altijd een grote inspiratie bron geweest voor mij. Het geeft mij rust, lucht, ontspanning en bewustwording. Hier komt ook de naam vandaan: Meer dan groen.

De kleur groen staat voor rust en ontspanning, je hart chakra en de natuur. Deze drie elementen zijn de basis voor mijn bedrijf. 

 

Hopelijk tot snel,

Lieve groet, Lucie